Változatlan nyitvatartási idővel működünk tovább március 8 és 22 között is!

2021. 03. 05-én megjelent kormányrendelet alapján továbbra is zavartalanul, VÁLTOZATLAN NYITVATARTÁSI IDŐVEL várjuk vásárlóinkat minden kirendeltségünkben!
2021-03-05 Tovább

Mi az az elállási jog, és mit kell tudni róla?

Sokan nincsenek tisztában az elállási joggal kapcsolatos tudnivalókkal annak ellenére, hogy az e-kereskedelem rohamos növekedésével bárkit érinthet ez a kérdés.
2021-02-25 Tovább

Mit jelent a munkaruházatban a „vegán” szó?

Az elmúlt pár évben erősödött fel a kereslet az olyan termékek iránt, amelyek szem előtt tartják a környezettudatosságot, a fenntarthatóságot, vagy amelyek előállításánál nem használnak állati eredetű anyagokat. Ezzel kapcsolatban rengeteg tanúsítvány, minősítés és megnevezés létezik, amiket nem árt ismerni. Ez azért is fontos, mert várhatóan egyre több ilyen áruval fogunk találkozni a boltok polcain.
2021-01-22 Tovább

Miért szereti a Volvo a Base prémium munkacipőket és Beethovent?

A BASE Protection prémium munkacipő magyarországi sikeres bevezetése 2020-ban történt meg. Azonban Nyugat-Európában a márka története jóval hosszabb időre nyúlik vissza, és számos világcég használja már előszeretettel kiváló minőségű védőcipőit. De miért?
2021-01-22 Tovább

8 csúcstechnológia, amivel a BASE egy új színvonalat képvisel a munkacipők világában

Napjainkban a munkacipők piacán a vásárlók egyre inkább olyan lábbeliket keresnek, amik több elvárásnak is megfelelnek egyszerre. Pusztán az, hogy teljesítik az iparági előírásokat ma már nem elégíti ki a vásárlók igényét. A modern dizájn, a kényelem, a megfelelő higiénia, a tartósság stb. ma már mind elfogadott követelmény a vevők részéről. Ez a változás komoly kihívást jelent a gyártóknak, akik közül csak néhány tud helyt állni. Felértékelődnek azok a márkák, amelyek újításokkal képesek a megjelenő különböző igényeket egy termékben kielégíteni. Ilyen márka a Base Protection.
2021-01-04 Tovább

Miért olyan kényelmesek a Base prémium munkacipők?

A Base márka ígérete a következő: egy olyan munkacipőt kínál, ami egyrészt tökéletes kényelmet garantál viselőjének, másrészt biztosítja a láb egészségét úgy, hogy frissen és higiénikusan tartja azt a mindennapi munkavégzés során.
2020-12-28 Tovább

7 ok, amiért érdemes Base prémium munkacipőt választani

A Base prémium munkacipők egy új színvonalat jelentenek a védőlábbelik piacán. Napjainkban a modern dizájn, a kényelem, a biztonság, a megfelelő higiénia stb. szinte már kötelező piaci elvárás a vevők részéről. A Base márka a legtöbb gyártóval szemben azonban képes egyszerre biztosítani ezeket a vásárlói igényeket.
2020-12-22 Tovább

Textil szájmaszk, anti-mikrobiális bevonattal

Létezik olyan maszk, ami a megöli a baktériumok 99,9 %-át…? Igen! Örömmel mutatjuk be készletünkről azonnal rendelheztő CV textilmaszkjainkat, Texpel MicroTM bevonattal, ami garantálja, hogy a termék felületére kerülő mikrobák, nem kívánt szervezeteket, baktériumokat, gombákat és vírusok ne tudjanak továbbterjedni.
2020-09-26 Tovább