Munkaruha Másnapra - Mai nappal elindult új szolgáltatásunk!

Munkaruha másnapra! Rendeld meg bármelyik munkanapon raktárkészletünkről 12 óráig és a következő munkanapra kiszállítjuk! Ismerd meg blogbejegyzésünkből legújabb szolgáltatásunkat.
2023-05-22 Tovább

Ezért ilyen kimagaslóan jók a Base munkavédelmi cipők

A Base Protection egy dél-olaszországi központtal rendelkező vállalat, amely prémium munkavédelmi lábbeliket gyárt kizárólag csak Europában. Magas minőség, kiemelkedő és színvonalas kutatás-fejlesztés, valamint hatékony gyártás jellemzi, azaz minden, ami ma egy modern vállalkozást jellemez.
2022-08-22 Tovább

Base Dry’n Air Scan&Fit talpbetétek a személyre szabott kényelemért

A Base munkavédelmi lábbelik kiemelkedő kényelmet, biztonságot és higiéniát biztosítanak az egész napos munkavégzés során. Ehhez a teljesítményhez nagymértékben hozzájárulnak a cég által kifejlesztett talpbetétek. Most egy új technológiának köszönhetően mindenki a saját igényeinek legmegfelelőbbet választhatja ki.
2021-09-17 Tovább

Védőkesztyű tájékoztató (szabványok, jelölések)

A kéz védelménél különösen oda kell figyelni a megfelelő védőeszközökre, hiszen a veszélyek ugyanazok és ugyanolyan formában jelentkeznek, mint testünk többi részénél, de a kezünkkel közvetlenül érintkezünk a veszélyforrással. Ezért sokkal intenzívebben érzékeljük ezeket. Ismerje meg az ide vonatkozó szabványokat és jelöléseket.
2021-07-09 Tovább

A Depiend-Pluss Kft. társadalmi szerepvállalása a COVID-19 járvány idején

A Depiend-Pluss Kft. az év első felében a pandémiás helyzetre való tekintettel fontosnak tartotta a társadalmi szerepvállalását. Olyan támogatandó területet kerestünk, amely ebben a nehéz helyzetben különösen igényli a segítséget. Így esett olyan szervezetekre a választás, amely a gyermekek helyzetének, egészségének és környezetének a javítása érdekében dolgozik.
2021-07-08 Tovább

Base i4 munkavédelmi cipő - azoknak, akik automatizált és robotizált gyártósor mellett dolgoznak

Az ipari 4.0 világ adta a kiinduló ötletet az új i4 sorozathoz, ami kombinálja a legmagasabb stabilitást a lábbeli hátsó részén és a nagy rugalmasságot az elülső részén. Az i4 garantálja a már említett, és a márkára jellemző magasfokú kényelmet, valamint az egyensúlyt és a biztonságot azok számára, akik sok időt töltenek állva, illetve azok részére, akik ismétlődő hajlító mozgásokat végeznek.
2021-07-02 Tovább

Védősisak, beütődés ellen védő sapka, arcvédő szabványok és alapkövetelmények

Ebben a posztban a védősisakok, a beütődés ellen védő sapkák, az arcvédők szabványait és alapkövetelményeit mutatjuk be.
2021-06-29 Tovább

Jól láthatósági ruházat szabványok és jelölések

Az ipar számos területén szükség van arra, hogy a dolgozók ruházata megfelelő láthatósággal rendelkezzen. Ilyen területek vasúti alkalmazottak, útépítők, autópályán dolgozók, építőipar munkavállalói, kikötőkben, munkagépekkel, hajókon dolgozók mindegyike számára fontos biztonsági elem a megfelelő láthatóság.
2021-06-29 Tovább

Zuhanás elleni védőeszköz szabvány és jelzések

A zuhanás ellen védőeszközökre is vonatkoznak szabványok, amelyeket ebben a blogban mutatnuk be.
2021-06-28 Tovább

A munkavédelmi cipő, bakancs bőrtípusai és szabványai

Az egyik legfontosabb védőeszköz a cipő, mivel ezt a munka kezdetétől, a munka befejezéséig folyamatosan viseljük. Ezzel szemben a védőeszközök többségét csak azokban az időszakokban használjuk, amikor a kockázat jelen van. Ezért azon túlmenően, hogy a munkavédelmi cipőnek megfelelő védelmi képességgel kell rendelkeznie, komfortos kialakításúnak és teljes munkaidőben viselhetőnek kell lennie.
2021-06-28 Tovább

Mi az az elállási jog, és mit kell tudni róla?

Sokan nincsenek tisztában az elállási joggal kapcsolatos tudnivalókkal annak ellenére, hogy az e-kereskedelem rohamos növekedésével bárkit érinthet ez a kérdés.
2021-02-25 Tovább

Mit jelent a munkaruházatban a „vegán” szó?

Az elmúlt pár évben erősödött fel a kereslet az olyan termékek iránt, amelyek szem előtt tartják a környezettudatosságot, a fenntarthatóságot, vagy amelyek előállításánál nem használnak állati eredetű anyagokat. Ezzel kapcsolatban rengeteg tanúsítvány, minősítés és megnevezés létezik, amiket nem árt ismerni. Ez azért is fontos, mert várhatóan egyre több ilyen áruval fogunk találkozni a boltok polcain.
2021-01-22 Tovább

Miért szereti a Volvo a Base prémium munkacipőket és Beethovent?

A BASE Protection prémium munkacipő magyarországi sikeres bevezetése 2020-ban történt meg. Azonban Nyugat-Európában a márka története jóval hosszabb időre nyúlik vissza, és számos világcég használja már előszeretettel kiváló minőségű védőcipőit. De miért?
2021-01-22 Tovább

8 csúcstechnológia, amivel a BASE egy új színvonalat képvisel a munkacipők világában

Napjainkban a munkacipők piacán a vásárlók egyre inkább olyan lábbeliket keresnek, amik több elvárásnak is megfelelnek egyszerre. Pusztán az, hogy teljesítik az iparági előírásokat ma már nem elégíti ki a vásárlók igényét. A modern dizájn, a kényelem, a megfelelő higiénia, a tartósság stb. ma már mind elfogadott követelmény a vevők részéről. Ez a változás komoly kihívást jelent a gyártóknak, akik közül csak néhány tud helyt állni. Felértékelődnek azok a márkák, amelyek újításokkal képesek a megjelenő különböző igényeket egy termékben kielégíteni. Ilyen márka a Base Protection.
2021-01-04 Tovább

Miért olyan kényelmesek a Base prémium munkacipők?

A Base márka ígérete a következő: egy olyan munkacipőt kínál, ami egyrészt tökéletes kényelmet garantál viselőjének, másrészt biztosítja a láb egészségét úgy, hogy frissen és higiénikusan tartja azt a mindennapi munkavégzés során.
2020-12-28 Tovább

7 ok, amiért érdemes Base prémium munkacipőt választani

A Base prémium munkacipők egy új színvonalat jelentenek a védőlábbelik piacán. Napjainkban a modern dizájn, a kényelem, a biztonság, a megfelelő higiénia stb. szinte már kötelező piaci elvárás a vevők részéről. A Base márka a legtöbb gyártóval szemben azonban képes egyszerre biztosítani ezeket a vásárlói igényeket.
2020-12-22 Tovább

Textil szájmaszk, anti-mikrobiális bevonattal

Létezik olyan maszk, ami a megöli a baktériumok 99,9 %-át…? Igen! Örömmel mutatjuk be készletünkről azonnal rendelheztő CV textilmaszkjainkat, Texpel MicroTM bevonattal, ami garantálja, hogy a termék felületére kerülő mikrobák, nem kívánt szervezeteket, baktériumokat, gombákat és vírusok ne tudjanak továbbterjedni.
2020-09-26 Tovább