8 csúcstechnológia, amivel a BASE egy új színvonalat képvisel a munkacipők világában

Napjainkban a munkacipők piacán a vásárlók egyre inkább olyan lábbeliket keresnek, amik több elvárásnak is megfelelnek egyszerre. Pusztán az, hogy teljesítik az iparági előírásokat ma már nem elégíti ki a vásárlók igényét. A modern dizájn, a kényelem, a megfelelő higiénia, a tartósság stb. ma már mind elfogadott követelmény a vevők részéről. Ez a változás komoly kihívást jelent a gyártóknak, akik közül csak néhány tud helyt állni. Felértékelődnek azok a márkák, amelyek újításokkal képesek a megjelenő különböző igényeket egy termékben kielégíteni. Ilyen márka a Base Protection.
2021-01-04 Tovább

Miért olyan kényelmesek a Base prémium munkacipők?

A Base márka ígérete a következő: egy olyan munkacipőt kínál, ami egyrészt tökéletes kényelmet garantál viselőjének, másrészt biztosítja a láb egészségét úgy, hogy frissen és higiénikusan tartja azt a mindennapi munkavégzés során.
2020-12-28 Tovább

7 ok, amiért érdemes Base prémium munkacipőt választani

A Base prémium munkacipők egy új színvonalat jelentenek a védőlábbelik piacán. Napjainkban a modern dizájn, a kényelem, a biztonság, a megfelelő higiénia stb. szinte már kötelező piaci elvárás a vevők részéről. A Base márka a legtöbb gyártóval szemben azonban képes egyszerre biztosítani ezeket a vásárlói igényeket.
2020-12-22 Tovább

Textil szájmaszk, anti-mikrobiális bevonattal

Létezik olyan maszk, ami a megöli a baktériumok 99,9 %-át…? Igen! Örömmel mutatjuk be készletünkről azonnal rendelheztő CV textilmaszkjainkat, Texpel MicroTM bevonattal, ami garantálja, hogy a termék felületére kerülő mikrobák, nem kívánt szervezeteket, baktériumokat, gombákat és vírusok ne tudjanak továbbterjedni.
2020-09-26 Tovább