Munkaruha Másnapra - Mai nappal elindult új szolgáltatásunk!

Munkaruha másnapra

Munkaruházat egy helyről!

A Depiend-Pluss Kft. számára rendkívül fontos, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek hatékonyan segítik ügyfeleink munkáját. Minden erőfeszítésünk arra irányul, hogy megértsük ügyfeleink igényeit és kihívásait, és ezek alapján olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek könnyebbé és eredményesebbé teszik mindennapi tevékenységeiket.

Célunk, hogy hosszú távú partneri kapcsolatot építsünk ki, amelyben folyamatosan támogatjuk ügyfeleinket a siker elérésében és növekedésük elősegítésében.

Örömmel jelentjük be, hogy a mai nappal elindítottuk legújabb szolgáltatásunkat: Munkaruha másnapra! Rendeld meg bármelyik munkanapon raktárkészletünkről 12 óráig és a következő munkanapra kiszállítjuk!

AZ ALÁBBI TÉNYEZŐK TESZIK LEHETŐVÉ, HOGY A MUNKARUHA MÁSNAPRA SZOLGÁLTATÁST / KISZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTANI TUDJUK:

- Magyarország legnagyobb Portwest munkaruházati és Base munkavédelmi lábbeli raktárkészletével rendelkezünk

- Teljes körű munkaruházati megoldást kínálunk a cipőtől a sisakig szinte minden iparágra: munkaruhák, nadrágok, kabátok, védőkesztyűk, munkavédelmi lábbelik, füldugók, fültokok, sisakok, arcvédők, maszkok, légzésvédők, védőszemüvegek, beülő testhevederek, zuhanásgátlók stb.

- Férfiak és nők számára egyaránt széles szín, méret és típus választék érhető el

- Kínálatunkban megtalálhatók prémium, szezonális, valamint új munkaruházatok, munkavédelmi lábbelik és egyéni védőfelszerelések

AZ ALÁBBI FELTÉTELEK MELLETT JOGOSULT AUTOMATIKUSAN EGY CÉG VAGY MAGÁNSZEMÉLY A MUNKARUHA MÁSNAPRA SZOLGÁLTATÁSUNKRA:

- A Depiend-Pluss Kft. magyarországi raktárkészletéről, azonnal elérhető termékek rendelése esetén

- Webáruházunkon keresztül adod le a rendelésed

- Munkanapokon 12 óráig leadod a megrendelésed, melyet mi még aznap átadunk kiszállításra a futárszolgálatnak

- Magyarország területére kéred a kiszállítást futárszolgálattal

- A megrendelő megfelel a Depiend-Pluss Kft. fizetési szabályzatának (nincs tartozásod vállalkozásunk felé, nem előre utalásos fizetési módot kérsz)

- Olyan megrendelés esetén, amely nem tér el a normál kiszállítás ügymenetétől. Így nem tartoznak bele a logózási igénnyel leadott rendelések, az anonim dropship szolgáltatás, valamint azok a megrendelések, melyek külső raktárkészletről elérhető (pl. Lengyelország) tételeket tartalmaznak

- A futárszolgálat költsége megegyezik a normál szállítási móddal, és ingyenes kiszállítást biztosítunk az ország bármely pontjára 60.000 Ft + Áfa megrendelés felett.

- Amennyiben kérdésed van, azt az info@depiend.hu email címen teheted fel a Depiend-Pluss Kft.-nek, vagy keresd területi értékesítőinket.

Fenntartjuk a jogot, hogy eltérjünk a másnapra történő kiszállítástól, ha tevékenyégünket valamilyen rajtunk kívülálló esemény akadályozza.

NE FELEDD: Ha munkaruha kell másnapra, akkor Depiend-Pluss Kft. - www.depiend.hu!