Miért olyan kényelmesek a Base prémium munkacipők?

A Base márka ígérete a következő: egy olyan munkacipőt kínál, ami egyrészt tökéletes kényelmet garantál viselőjének, másrészt biztosítja a láb egészségét úgy, hogy frissen és higiénikusan tartja azt a mindennapi munkavégzés során.

Emellett eleget tesz olyan vásárlói elvárásoknak is, mint az előírásoknak történő megfelelés, a tartósság és a modern dizájn. Ezzel a piacon megjelenő különböző vevői igényeket tudja kielégíteni egyben. Ahhoz, hogy ezt az ígéretet a lábbeli teljesíteni tudja, a Base számos csúcstechnológiát és saját szabadalmat alkalmaz a védőlábbelik elkészítése során.

 

Talp

A talp a cipő egyik legfontosabb része. A Base egy saját szabadalmának köszönhetően csökkentette annak vastagságát eddig még soha nem látott mértékekig, aminek eredménye, hogy olyanná teszi a járást, mintha a munkacipő viselője egy puha szőnyegen járna.

Egyes iparágakban rendkívül fontos szempont az extra tapadás és csúszásállóság. A Stick külsőtalp ezt biztosítja a hajócipőkre jellemző talp kialakításnak köszönhetően (akár folyadékkal borított felületeken is). Sőt, a lapos külső talp lehetővé teszi, hogy a cipő érzékeny és „kényes” padlón is használható legyen: mert nem karcol és nem hagy nyomot sem. 

Előfordul, hogy a munkavégzés különböző típusú talajokon: olvadt, havas, sáros, kavicsos talajon történik. All Terrain Sole külsőtalp ehhez kínál kiváló tapadást. A mintázat úgy lett kialakítva, hogy könnyebben ön tisztulhassanak a ráragadt különböző anyagoktól (sár, hó stb.), valamint biztonságosabban mehetünk lépcsőn felfelé, járhatunk köves talajon vagy domború felületeken

 

 

Sarok

A sarok egy érzékeny része a talpuknak, így kényelmének biztosítása különösen fontos feladat. A Base Protection által létrehozott forradalmian új technológiája (i-daptive) alkalmazkodik a lábához, és hihetetlen kényelmet nyújt használójának. Ezt úgy éri el, hogy egyrészt stabilitást ad, és már kis oldalirányú rezgések esetén korrigálja a lábat, majd visszahozza az optimális helyzetbe. Másrészt megkönnyíti a járást, és alkalmazkodik a talaj érdes, egyenetlen felületéhez, ezzel nyújtva biztonságot a lábnak.

 

 

Orr rész 

A fém nélküli kapli (SlimCamp) könnyebb és rugalmasabb, mint a fémből készült. Ezáltal nagyobb kényelmet és helyet biztosít a lábujjaknak anélkül, hogy rontana a cipő külső megjelenésén. Emellett egy különleges védőcsíkkal van ellátva, aminek köszönhetően csökken a lábujjakra gyakorolt ​​fájdalmas nyomás. Így mivel nincs nyomás, ezáltal nincs fájdalom sem.

 

 

Higiénia

A komfort érzetünket jelentősen befolyásolhatja a cipőnk higiéniai állapota. Itt nem csak a kellemetlen szagokra kell gondolni, hanem az esetleges fertőzésekre is. A Base ezért, hogy biztosítsa a láb megfelelő frissességét, egy olyan szagmentes bélést (SmellStop) használ, amely megakadályozza, hogy a szagért felelős baktériumok és gombák bárhol megragadjanak a cipőben. Ez az állandó antibakteriális kezelés kitart a cipő egész élettartama során, és hozzájárul ahhoz, hogy a láb egészséges maradjon.

A Dry'n Air a egy szintén szabadalmaztatott technológia, amely garantálja a cipő belsejében a levegő keringését. Ezzel frissen és szárazon tartja a lábat.

 

 

A márkáról bővebben a weboldalunkon olvashat, ahol termék újdonságokért és ajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy nézzen szét webshopunkban!