Miért szereti a Volvo a Base prémium munkacipőket és Beethovent?

A BASE Protection prémium munkacipő magyarországi sikeres bevezetése 2020-ban történt meg. Azonban Nyugat-Európában a márka története jóval hosszabb időre nyúlik vissza, és számos világcég használja már előszeretettel kiváló minőségű védőcipőit. 

Jelenleg a piacon rendkivűl sok fajta és minőségű védőlábbeli található meg. Ezek közül csak néhány tud megfelelni a vásárlói igények gyors változásának. Míg korábban elég volt egy két tulajdonságnak megfelelni (pl. törvényi előírásoknak megfelelni, védelem), ma már ezek alap elvásárnak számítanak. 

Megjelentek az olyan igények is, mint a tartósság, a kényelem, a higiénia vagy a dizájn. Ezeket egy cipőben viszont már jóval kevesebb gyártó tudja kielégíteni. A Base Protection ilyen.

 

Miért olyan népszerű a BASE a nagy világmárkák körében? 

Manapság minden cég érdeke, hogy minél jobban képzett munkaerővel rendelkezzen. Ez egy vállalkozás fejlődésében rendkívül fontos elem, ezért komolyan foglalkozni kell ezzel a területtel. Éppen ezért a tapasztalt és felkészült szakemberek megszerzésében és megtartásában, számos hazai és nemzetközi cég a fizetés mellett a megfelelő munkakörülmények biztosításában látja a megoldást.

Ebben lehet egy remek eszköz a Base prémium minőségű munkacipő, ami maximálisan kiszolgálja a vevők sokrétű igényeit. A különböző iparágakban tevékenykedő nagy világmárkák már élnek ezzel a lehetőséggel. Erre kitűnő példa a Volvo friss videója is, amiben egy Base modell, a Beethoven munkavédelmi bakancs látható (a 7. másodperctől).

 

 

 

Miben különleges a Base?

A Base a prémium minőségi munkacipők készítésére specializálódott vállalkozás, ami a kutatásainak és fejlesztéseinek köszönhetően egy teljesen új szintre emelte a láb hatékony védelmét. Nevéhez számtalan csúcstechnológia és saját szabadalom fűződik. 

Ezeknek köszönhetően az általuk készített cipők

- kiemelkedő kényelmet biztosítanak a lábnak az egésznapi munka során is,

- tartósak és biztonságosak hosszú távon is,

- modern dizájnnal rendelkeznek,

- friss és higiénikus marad a láb egész nap,

- bármilyen iparágban alkalmazhatók,

- nők és férfiak számára is elérhető szinte minden méretben.

 

Ezek a jellemzők teszik vonzóvá a márkát nem csak a Volvo, de más világmárka (IKEA), valamint kis- és középvállalkozás számára hazánkban is.

A Base sikeres hazai bevezetése után a Depiend-Pluss Kft-nél a legnépszerűbb modell a kül- és beltéri munkavégzéshez egyaránt alkalmazható Marathon modell volt (képen).

A márkáról bővebben a weboldalunkon olvashat, ahol termék újdonságokért és ajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy nézzen szét webshopunkban!