Base i4 munkavédelmi cipő - azoknak, akik automatizált és robotizált gyártósor mellett dolgoznak

A Base márka egyet jelent az állandó innovációval. Egy folyamatos termékfejlesztési rendszert hozott létre, amelynek köszönhetően a legfrissebb újítások gyorsan megjelenek a termékeikben. A márka így rendkívül gyorsan tud válaszolni a piaci változásokra, az új trendekre és irányzatokra, valamint a különböző fogyasztói igényekre. Ezért tudnak évről-évre bemutatkozni új modellek, esetleg új kategóriák vagy saját szabadalmak. De még olyan területeken is képes új dolgot létrehozni, mint a mobil alkalmazások, ahol új megoldásával forradalmasíthatja a védőlábbelik vásárlást (SCAN&FIT).

Ezeknek az állandó fejlesztésnek köszönhetően évről-évre találunk olyan, az aktuális piaci igényeket kielégítő lábbeliket a boltok polcain, amelyek nemcsak rendkívül kényelmesek, de magasfokú védelmet biztosítanak férfiak és nők számára egyaránt. Nincs ez másképpen ebben az évben sem. A világjárvány ellenére 2021-ben is eddig 16 új Base munkavédelmi cipő jelent meg, köztük a 8 modellt magába foglaló i4 termékcsalád.

 

i4 - azoknak, akik sok időt töltenek állva, vagy ismétlődő hajlító mozgásokat végeznek

Amellett, hogy ezek a cipők extrém kényelmet nyújtanak a viselőjének, kielégítik az új igényeket az piac részéről. Az ipari 4.0 világ adta a kiinduló ötletet az új i4 sorozathoz, ami kombinálja a legmagasabb stabilitást a lábbeli hátsó részén és a nagy rugalmasságot az elülső részén. Az i4 garantálja a már említett, és a márkára jellemző magasfokú kényelmet, valamint az egyensúlyt és a biztonságot azok számára, akik sok időt töltenek állva, illetve azok részére, akik ismétlődő hajlító mozgásokat végeznek.

De mik teszik lehetővé, amik szavatolni tudják a fenti előnyöket? A tervezés során szempont volt, hogy egy munkavédelmi cipő a lehető legkevesebb darabból készüljön, azaz egyetlen blokkban legyen legyártva. Ennek a megoldásnak köszönhetően számos előny érhető el:

- kisebb súly,

- nagyobb rugalmasság,

- könnyebb mozgás,

- kisebb nyomás nehezedik a lábra.

 

A lábbelik teljes mértékben fémmentesek, antisztatikusak (ESD) és fémmentes lábujjvédelemmel vannak ellátva. Ez az i4 Base munkavédelmi cipő kategória azok számára kiváló megoldás, akik automatizált és robotizált gyártósor mellett dolgoznak. Végül pedig a védőlábbelik hátulján energiaelnyelő betétet helyeztek el, amely védelmet nyújt a sarok számára a véletlenszerű beütődéstől.

A termékcsaládban találhatók munkavédelmi cipők, bakancsok és szandálok, amelyeket az alábbiakban lehet részletesebben megtekinteni:

- BASE i-Robox Blue munkavédelmi cipő S3 ESD SRC

- BASE i-Robox Blue bakancs S3 ESD SRC

- BASE i-Bit munkavédelmi szandál S1P ESD SRC

- BASE i-Lab munkavédelmi cipő S1P ESD SRC

- BASE i-Robox munkavédelmi cipő S3 CI ESD SRC

- BASE i-Robox bakancs S3 CI ESD SRC

- BASE i-Cyber Fluo munkavédelmi cipő S1P ESD SRC

- BASE i-Cyber Fluo bakancs S1P ESD SRC

 

 BASE i-Robox bakancs S3 ESD SRC