7 ok, amiért érdemes Base prémium munkacipőt választani

Base munkacipo

A Base prémium munkacipők egy új színvonalat jelentenek a védőlábbelik piacán. Napjainkban a modern dizájn, a kényelem, a biztonság, a megfelelő higiénia stb. szinte már kötelező piaci elvárás a vevők részéről. A Base a legtöbb gyártóval szemben képes egyszerre biztosítani ezeket a vásárlói igényeket.

 

1. Kiemelkedő kényelmet biztosít a lábnak a mindennapi munkavégzés során

Nem mindegy, hogy a napi feladatokat milyen öltözetben végezzük, főleg, ha ez kemény fizikai munkát jelent. Ezt ismerte fel a Base, amikor a magasfokú kényelmet helyezte a munkacipői egyik fő elérendő céljává.

Ezért fejlesztette ki saját szabadalmaztatott technológiáját, a „fáradtsággátló” talp szerkezetet. Ennek eredményeképpen olyan lesz a járás, mintha egy puha szőnyegen járnánk.

 

2. Tartósság és biztonság hosszú távon

Egy vásárlás során fontos szempont, hogy a megvásárolt terméket meddig lehet rendeltetésszerűen használni. A Base által kifejlesztett majdnem egy tucat csúcstechnológia és saját szabadalom garantálják a munkacipők tartósságát és hosszútávú biztonságos használatukat.

 

3. Modern dizájn

A mai modern világban a munkaruházatnak a biztonság, kényelem, tartósság stb. mellett formailag és kinézetben is követnie kell a divatot. A Base lábbelik megjelenésükben alig különböznek a jelenlegi „trendi” utcai cipőktől. A termékpaletta nagyrészénél első ránézésre megsem lehet mondani, hogy ezek munkacipők.

 

Base Paddington munkacipő

 

4. Friss és higiénikus láb minden ledolgozott nap után

A láb megfelelő higiéniája mindenki számára roppant fontos. A Base által kifejlesztett SmellStop technológia egy olyan szagmentes bélés, amely megakadályozza, hogy a szagért felelős baktériumok és gombák bárhol megragadjanak a cipőben. Ez az állandó antibakteriális kezelés kitart a cipő egész élete során, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy a láb egészséges maradjon.

 

5. Védelem bármilyen iparágban

A Base munkacipők széles választékban elérhetők. Kialakításuk és az alkalmazott technológiáknak köszönhetően bármely iparágban használhatóak. Minden típusa rendelkezik az adott iparágra előírt szabványokkal.

 

6. Minden méretben - nőknek és férfiaknak egyaránt

A piacon jelenleg elérhető munkacipőknél gyakori probléma, hogy csak a legnagyobb mennyiségben fogyó méretekben kaphatók. Ezzel szemben a Base munkacipők széles mérettartományban elérhető férfiak és nők számára egyaránt. 

 

Base munkavédelmi bakancs

 

7. Eszköz a jól képzett munkaerő megszerzésében és megtartásban

Napjainkban a vállalkozások számára egyre égetőbb gond a jól képzett munkaerő megszerzése és megtartása. Azonban sok esetben pusztán egy jó fizetés már nem elég ehhez. Más, a munka körülményekben kínált plusz juttatás egyre népszerűbb. Erre remek példa az IKEA Industry Magyarország, ahol az újonnan érkező dolgozók Base munkacipőt kapnak.

 

A márkáról bővebben a weboldalunkon olvashat, ahol termék újdonságokért és ajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy nézzen szét webshopunkban!