Rólunk

A cégalapítást egy személyes tapasztalat adta. Építőipari (autópálya, híd, vasút és technológiai üzemek) kivitelezésénél megtanultam, hogy milyen fontos a megfelelő öltözet és a biztonságos munkavégzéshez szükséges felszerelés.

Éppen ezért, a cég indulásakor két szempont vezérelt 2004-ben.

Biztonság, tartósság és kényelem, ahogy mi gondoljuk

Az egyik, hogy munkaruházati és egyéni védőfelszerelési termékekből egy széles és minőségi választékot tudjunk nyújtani a felhasználók számára. Ezért beszállítóink kiválasztásakor és kínálatunk összeállításánál elvárás volt a termékek tartóssága és a biztonságos munkavégzés követelményeinek maximális garantálása. Emellett szintén fontos kitétel volt, a kényelmes munkavégzés biztosítása, komoly igénybevétel mellett, akár nehéz, szélsőséges körülmények között is.

Egyedi, személyre szabott megoldások szakképzett kollégáink segítségével

A második szempont az ügyfeleinkkel való minél személyesebb kapcsolat kialakítása volt. E célból létrehoztunk egy országos értékesítői hálózatot. Eredményeképpen kollégáink a helyszínre utazva személyesen is szakszerű támogatást tudnak nyújtani partnereink, illetve bárki számára. Így érdeklődőink kéréseire, problémáira, igényeire személyre szabott, egyedi megoldást tudunk kidolgozni.

Személyes kapcsolatokban hiszünk

Ezt szem előtt tartva az elmúlt években egy 6 boltból álló kiskereskedelmi hálózatot hoztunk létre. Ennek köszönhetően termékeinket nemcsak meg lehet tekinteni és fel lehet próbálni, hanem azonnali szakmai segítséget is igénybe lehet venni.

Választék közel 100 termékkategóriából

Egy nagy lépés volt ügyfeleink színvonalas kiszolgálásában, amikor 2020-ban megnyitottuk nagykereskedelmi raktárunkat. Ez biztosítja vásárlóink számára a gyors kiszállítást és a széles termékválasztékot már közel
100 termékkategóriában.
Olvassa el legfrissebb szakmai híreinket a BLOG menüpontban, vagy kövesse Facebook oldalunkat, ahol napi szinten osztunk meg érdekes információkat.
Vásárolok a webshopban

A Depiend csapat

A Depiend csapat jelenleg több, mint 30 fővel működik. Ismerjen meg néhány kollégát vállalkozásunk különböző területeiről, akik most egymást mutatják be.
Zölley-Tell Katalin
Zölley-Tell Katalin
ügyvezető-helyettes

"Katalin a cég ügyeiben körültekintő és nagyon jó szervező. Mindig odafigyel, hogy az ügyfelek mellett a kollégák ügyei is rendben legyenek."
(Mihály Zoltán)
Mihály Zoltán
Mihály Zoltán
raktárvezető

"Miután Zoli átvette a raktár vezetését, a rend valamint a kiszolgálás minősége és gyorsasága csak tovább fejlődött. Mint mesélte, otthon is szereti, ha a környezetében rend van."
(Zölley-Tell Katalin)
Peresztegi Gáspár
Peresztegi Gáspár
boltvezető, Pécel

"Gáspár már évtizedek óta dolgozik a kereskedelemben és egy vérbeli szakember. Mindig is ezt szerette csinálni, ügyfeleket kiszolgálni, problémájukra megoldást találni."
(Kukucska Csaba)
Kukucska Csaba
Kukucska Csaba
kiemelt ügyfélkapcsolattartó

"Csaba már több, mint 30 éve dolgozik értékesítőként. Szereti a munkáját, és nagyon jól megérti az érdeklődő vevők problémáját. Ez látszik is a kapcsolatrendszerén, mert az ügyfelei ragaszkodnak hozzá."
(Peresztegi Gáspár)

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha nem akar lemaradni a legfrissebb szakmai és termék hírekről, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre az alábbi űrlap kitöltésével.
* kötelező kitölteni

Kérdése van?

Ha szeretne kapcsolatba lépni velünk, akkor keresse csapatunkat az info@depiend.hu e-mail címen, Facebook Messenger-en, vagy a +36 1 240 0610-es telefonszámon.
Kapcsolatba lépek