Vevői nézet - Viszonteladói nézet

2000040 Proof Welding hegesztőkesztyű

Honeywell/Sperian - Védőkesztyű
8 595 Ft Nettó: 6 768 Ft
Szín
Méret
Darabszám
Ez a termék gyűjtő csomagolással is elérhető (0db), ezért kérjük vedd fontolóra a További adatoknál feltüntetett karton vagy gyűjtő kiszerelés ajánlott mennyisége szerinti vásárlást! Ez alapján kérjük válassz az alábbi lehetőségek közül:
Javaslat elfogadása Eredeti mennyiség kosárba
Teljesen bélelt hálló és vízleperget hasított bőr, vitorlamandzsettás kesztyű. "Gunn cut" technológia. Tűzálló bolyhozott Jersey® bélés a kézrész belsejében. 14 cm hosszú, végig köpperrel bélelt mandzsetta. Kelvar® szálas varrás.

Teljesen bélelt hálló és vízleperget hasított bőr, vitorlamandzsettás kesztyű. "Gunn cut" technológia. Tűzálló bolyhozott Jersey® bélés a kézrész belsejében. 14 cm hosszú, végig köpperrel bélelt mandzsetta. Kelvar® szálas varrás.

Színek
Cikkszám
2000040
EU szabvány
EN420; EN388:4.1.4.4.; EN407:413X4X
Anyag
Csomagolás
60/10
Színek
barna
Regisztrációt és bejelentkezést követően, számos márka esetében a készletinformációkat, termékekhez tartozó tanúsítványokat, adatlapokat meg lehet tekinteni.
Cikkszám Szín Méret Nettó ár Darabszám Raktáron lévő mennyiség Következő készletfeltöltés



Kapcsolódó termékek

Ultravékony munkavédelmi kesztyű, PU (poliuretán) tenyérbevonattal, amely kiváló fogásbiztonságot és lélegzőképességet biztosít egyedi viselési kényelem mellett. Szöszmentes konstrukció a szennyeződések minimalizálása érdekében lett kialakítva.
Tovább a termékhez
Portwest A360 Portwest Senti-Flex védőkesztyű 716 Ft
Nettó: 564 Ft
Portwest A360 Portwest Senti-Flex védőkesztyű
Piros, PVC-vel teljesen mártott kesztyű, kötött mandzsettával és pamut interlock béléssel.
Tovább a termékhez
Portwest A400 Portwest Csuklóig mártott PVC kesztyű 716 Ft
Nettó: 564 Ft
Portwest A400 Portwest Csuklóig mártott PVC kesztyű
Az innovatív (NANO) technikának köszönhetően, ez a munkavédelmi kesztyű tökéletesen taszítja a vizet és a különböző nehéz olajokat. A szuperkönnyű, nitril tenyérbevonat és a védőkesztyű anyagában lévő elasztán biztosítja a kitűnő fogásbiztonságot, valamint a magas fokú kényelmet. A rugalmas homokos (textúrált) ni...
Tovább a termékhez
Portwest AP62 Portwest Dermiflex Aqua védőkesztyű 1 808 Ft
Nettó: 1 424 Ft
Portwest AP62 Portwest Dermiflex Aqua védőkesztyű
Minőségi precíziós munkavédelmi szerelőkesztyű finommechanikai munkákhoz, tenyéren PU (poliuretán) bevonattal, amely jobb fogásbiztonságot és szellőzést biztosít. Kiváló kopásállóság és szakítószilárdság jellemzi. Tökéletes választás összetett feladatokhoz. Nagy szín és méretválaszté.
Tovább a termékhez
Portwest A120 Portwest Nylon védőkesztyű PU tenyérmártott 339 Ft
Nettó: 267 Ft
Portwest A120 Portwest Nylon védőkesztyű PU tenyérmártott
Üvegszál és fémszál mentes prémium vágásbiztos kesztyű E szintű védelemmel. Nitril hab mártás kiválló tapadást biztosít száraz és nedves körülmények között. 15 gauge varratmentes lélegző kialakítás biztosítja a tökéletes komfortot. Új modell CE minősítés Kisker csomagolás 100% lélegző varratmentes bélés Nitri...
Tovább a termékhez
Portwest CT65 Portwest PRX Cut VHR Nitril hab 5 086 Ft
Nettó: 4 005 Ft
Portwest CT65 Portwest PRX Cut VHR Nitril hab
Száraz munkakörnyezetre javasolt, jó fogásbiztonságot adó munkavédelmi kesztyű modell. Egy darabban kötött, 13 gauge nylon, PVC pontozott tenyérrel a maximális tapadás érdekében. Kiváló választás magas szintű kézügyességet igénylő munkákhoz.
Tovább a termékhez
Portwest A110 Portwest Nylon PVC pontozott védőkesztyű 414 Ft
Nettó: 326 Ft
Portwest A110 Portwest Nylon PVC pontozott védőkesztyű
1 2 3 4