Vevői nézet - Viszonteladói nézet

3M2840 2840-es szemüvegcsalád, állítható szárhossz és lencseszög

6 951 Ft Nettó: 5 473 Ft
Szín
Méret
Darabszám
Ez a termék gyűjtő csomagolással is elérhető (0db), ezért kérjük vedd fontolóra a További adatoknál feltüntetett karton vagy gyűjtő kiszerelés ajánlott mennyisége szerinti vásárlást! Ez alapján kérjük válassz az alábbi lehetőségek közül:
Javaslat elfogadása Eredeti mennyiség kosárba
Karc- és páramentes, könnyű polikarbonát (26 g) lencse keskeny orrhíddal, ívelt oldalvédő, állítható szögű és hosszúságú, rugalmas, felfűzhető szárak.

Karc- és páramentes, könnyű polikarbonát (26 g) lencse keskeny orrhíddal, ívelt oldalvédő, állítható szögű és hosszúságú, rugalmas, felfűzhető szárak.

Színek
Cikkszám
3M2840
EU szabvány
EN166, EN170, EN172
Anyag
polikarbonát lencse, műanyag szár és keret
Csomagolás
DARAB
Színek
narancs
Regisztrációt és bejelentkezést követően, számos márka esetében a készletinformációkat, termékekhez tartozó tanúsítványokat, adatlapokat meg lehet tekinteni.
Cikkszám Szín Méret Nettó ár Darabszám Raktáron lévő mennyiség Következő készletfeltöltés



Kapcsolódó termékek

A Levo védőszemüveg a hagyományos és a gumipántos szemüvegek keveréke. A hagyományos védőszemüvegek kényelme, magasabb védelmi képességgel. A cserélhető hab tömítés további homlok és arc védelmet biztosít. Állítható szíj és puha gumiból készült betétek. Kiváló szellőzés indirekt szellőzőkkel a párásodás me...
Tovább a termékhez
Portwest PW11 Portwest Levo védőszemüveg 3 767 Ft
Nettó: 2 966 Ft
Portwest PW11 Portwest Levo védőszemüveg
Keret nélküli munkavédelmi szemüveg. Ultrakönnyű és kényelmes viselet. Puha gumi szárakkal, kényelmes orrnyereg kialakítással. 99%-os UV védelem. Ajándék szemüvegtartó zsinórral csomagolva.
Tovább a termékhez
Portwest PW34 Portwest Profile védőszemüveg 1 280 Ft
Nettó: 1 008 Ft
Portwest PW34 Portwest Profile védőszemüveg
Körkörös védelmet biztosító védőszemüveg. Stílusos kialakítása a legkülönbözőbb arcformákhoz alkalmazható. Ultrakönnyű, ezért hosszan tartó hordásra is alkalmas. A puha szárvégek az extra komfortot biztosítják. 99%-os UV védelem. Ajándék szemüvegtartó zsinórral csomagolva.
Tovább a termékhez
Portwest PW15 Portwest Fossa védőszemüveg 1 543 Ft
Nettó: 1 215 Ft
Portwest PW15 Portwest Fossa védőszemüveg
A népszerű, sokoldalú és stílusos wrap-around védőszemüveg rendkívül rugalmas szárakkal és puha, csúszásmentes halántékrésszel rendelkezik, amely kényelmes viseletet biztosít hosszabb használat során. A KN tanúsított lencsebevonat kiváló látásélességet biztosít a tiszta, borostyánsárga és füstszínű változatokon....
Tovább a termékhez
Portwest PS27 Tech Look Lite KN védőszemüveg 2 073 Ft
Nettó: 1 632 Ft
Portwest PS27 Tech Look Lite KN védőszemüveg
A Tech Metal szemüveg fém kerettel és modern stílusban készült, mely a legkülönbözőbb iparágakban is megállja a helyét. Védelmet nyújt nagy sebességű részecskék ellen és extrém hőmérséklet esetén. A lencsék karcmentes bevonatúak.
Tovább a termékhez
Portwest PS16 Portwest Tech Metal szemüveg 3 910 Ft
Nettó: 3 079 Ft
Portwest PS16 Portwest Tech Metal szemüveg
Könnyű wrap-around design A kivehető habtömítés nagyobb ütésállóságot és porok elleni védelmet biztosít A klasszikus szár és a széles gumipánt többfunkciós használatot biztosít Befecskendezett, kétszínű és rendkívül rugalmas halánték a maximális kényelem érdekében. Puha orrnyereg a komfortos illeszkedésért Fémme...
Tovább a termékhez
Portwest PS28 Tech Look Pro védőszemüveg 3 391 Ft
Nettó: 2 670 Ft
Portwest PS28 Tech Look Pro védőszemüveg
Teljes védelmet biztosító, ultrakönnyű védőszemüveg, polikarbonát lencsékkel. Karcmentes és páramentesítő rétegekkel ellátva. Állítható szárhosszal.
Tovább a termékhez
Portwest PW36 Hi Vision védőszemüveg 1 605 Ft
Nettó: 1 264 Ft
Portwest PW36 Hi Vision védőszemüveg
Sportos, egyedi tervezésű védőszemüveg. Ultrakönnyű, puha szárvégekkel készül. Egy darab íves lencsével és formázott, mely oldalvédelmet is biztosít a felhasználójának. A puha szárvégek és a gumírozott orrnyereg megasabb komfortot biztosítanak. Karcálló bevonata hosszú távú használatért. 99%-os UV védelem. Ajándé...
Tovább a termékhez
Portwest PW38 Portwest Pan View védőszemüveg 1 092 Ft -17% 907 Ft
Nettó: 714 Ft
Portwest PW38 Portwest Pan View védőszemüveg
1 2 3 4