A Portwest®™ gyártó ír családi vállalkozás, mely 1904 óta tervez, fejleszt, valamint gyárt minőségi munkavédelmi termékeket és egyéni védőeszközöket. Kínálatuk és áraik kiváló színvonalának köszönhetően nevük egyre ismertebb a magyar munkavédelmi piacon. Termék kinálatukat folyamatosan fejlesztik, és bővítik vevőik igénye szerint.
Tovább a gyártóhoz

Portwest

Portwest
A 3M világszerte inspirálja a megújulást és ad lökést a haladásnak, miközben a környezetvédelmen, vállalati és társadalmi felelősségvállaláson keresztül ténylegesen hozzájárul bolygónk és gazdaságunk fenntartható fejlődéséhez. A tudomány és az innováció segítségével gyakorlunk látható hatást minden személy életére, szerte a világon.
Tovább a gyártóhoz

3M

3M
A Coverguard Munkaruházat sokféle nagyteljesítményű, sokoldalú, kényelmes és esztétikus munkaruhát kínál a legjobb ár-érték arányért. A Coverguard termék elfogadása azt jelenti, hogy olyan professzionális márkát választanak, amely napi biztonságot és jólétet biztosít.
Tovább a gyártóhoz

Coverguard

Coverguard
Az Uvex márka szilárdan támaszkodik két erős oszlopra: az uvex sports group termékei a téli-, kerékpár- és lovassporthoz szükséges sisakoktól a sí-, sport- és szabadidős szemüvegekig terjednek; az uvex a nemzetközi élsport partnereként világszerte több mint 1000 élsportolót lát el. Az uvex safety groupnál minden a munkavédelem körül forog: egyéni védőeszközöket gyártunk tetőtől talpig – védősisakoktól a biztonsági lábbelikig.
Tovább a gyártóhoz

Uvex

Uvex
A Fruit of the Loom világszerte a vezető ruhamárkák közé tartozik. Sikerességünk sokszínűségükben és rugalmas használhatóságukban rejlik. Készítenek ugyanis iskolai egyenruhákat, egyetemi uniformisokat, pólókat, pulóvereket, kapucnis és cipzáros felsőket, rövidnadrágokat és fehérneműket is.
Tovább a gyártóhoz

Fruit of the Loom

Fruit of the Loom
Az ADLER Czech a.s. az egyik vezető promóciós textilszolgáltató Csehországban és Európában. A márkák: MALFINI®, MALFINI Premium®, Piccolio és a RIMECK® munkaruhák, 25 európai országban kerülnek forgalomba, gyors és pontos szállítással, amit megkönnyít egy modern, teljesen automatizált logisztikai központ Ostravában.
Tovább a gyártóhoz

Adler

Adler
A Volker Gonschorek & Co GmbH német cég által gyártott Qualitex munkaruhacsalád valamennyi kivitele, és modellje tartós, és magas minőségű munkaruházat. A felhasználók a csúcsminőségű nyersanyagok, és a legmodernebb technológiai alkalmazások (festés, hőkezelés) által csakis olyan ruházatot kapnak, melyek egységes méretűek, színűek és kiemelten színtartóak.
Tovább a gyártóhoz

Qualitex

Qualitex
Az olasz BASE márka a prémium minőségű munkavédelmi lábbelik széles választékát kínálja. A termékek gyártása Európában történik, a gyártás során számos szabadalommal védett technológiát alkalmaznak. A választékban megtalálhatók a munkavédelmi cipők, bakancsok, szandálok, női lábbelik, fehér lábbelik, menedzser cipők. A könnyű, kényelmes, jól szellőző és nagy igénybevételre tervezett lábbeliket a Portwest forgalmazza.
Tovább a gyártóhoz

BASE-Portwest

BASE-Portwest
A DuPont által gyártott Tyvek® márka az egyéni munkavédelemhez szükséges kényelmes, tartós és jól szellőző védőruhák (overallok és kiegészítők) választékát tartalmazza, amelyek a porok és egyéb szilárd részecskék, vegyi anyagok és veszélyek széles skálájától védenek. A tisztatértől a veszélyes tisztításig a Tyvek® biztosítja a megfelelő védőeszközöket a munkához.
Tovább a gyártóhoz

Tyvek

Tyvek
Az Ardon® márka a munkavédelmi termékek teljes választékát kínálja, a kiváló minőség, a funkcionalitás, az ár és a dizájn jegyében. Az termékek fejlesztése során gondosan figyelembe veszik a munkavédelemre, a felhasználói kényelemre és az egészségvédelemre vonatkozó törvényi követelményeket. A gyártás során csak minőségi anyagokat és csúcstechnológiát alkalmaznak.
Tovább a gyártóhoz

Ardon

Ardon
Az ATG® az innovációra és a minőségre összpontosítva olyan prémium minőségű kesztyűket tervez, fejleszt és gyárt, amelyek fokozzák a legkifinomultabb munkaeszköz, a kéz teljesítményét. A termékek bőrbarátok, rendkívül kényelmesek és tartósak, és bőregészségügyi szövetség által dermatológiailag akkreditáltak.
Tovább a gyártóhoz

ATG

ATG
A dán Plum termékek közel 40 éve megoldást jelentenek a biztonságos és egészséges munkahelyi környezet kialakításához. Hatékony és felhasználóbarát megoldásokkal rendelkeznek az ipari kézhigiéniát illetően: bőrvédő, -ápoló krémek, kéztisztító, -fertőtlenítő kendők és krémek. 15 éve tevékenykednek az elsősegély megoldások területén is: szemkimosók, sebtapaszok, elsősegély állomások.
Tovább a gyártóhoz

Plum

Plum
-->